Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
06
|
Tytuł artykułu
Perfekcja i pasja zamienione w gwiazdkę Michelin. Rozmowa z Dariuszem Pawłowskim, klientem Selgros Cash & Carry, managerem w restauracji Senses w Warszawie
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Pawlowski Dariusz wywiad
restauracja Senses
Warszawa
Camastra Andrea
kucharze
karty menu
kuchnia polska
Gwiazdka Michelin
firma Selgros Cash and Carry
wspolpraca handlowa
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
06
Opis fizyczny
s.28,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-982f15a6-587c-4c9f-8fa4-22ae80b3e006
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.