Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
1983
|
09
|
1-4
|
Tytuł artykułu
Attempts to obtain yoghurt with a decreased lactose content
Autorzy
Effat G.
,
Bednarski W.
,
Chojnowski W.
,
Kuncewicz A.
,
Poznanski S.
,
Kowalewska J.
Warianty tytułu
PL
Próby otrzymywania jogurtu o zmniejszonej zawartości laktozy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1983
Tom
09
Numer
1-4
Opis fizyczny
p.65-77,fig.,ref.
Twórcy
autor
Effat G.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
autor
Bednarski W.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
autor
Chojnowski W.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
autor
Kuncewicz A.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
autor
Poznanski S.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
autor
Kowalewska J.
Institute of Food Engineering and Biotechnology, University of Agriculture and Technology, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-981142c1-e976-427d-b902-85d00af89e27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.