Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2021
|
75
|
05
|
Tytuł artykułu
Canihua i komosa ryżowa - porównanie wybranych właściwości prozdrowotnych bezglutenowych pseudozbóż
Autorzy
Sady S.
,
Sielicka-Rozynska M.
Warianty tytułu
EN
Canihua and quinoa - the comparison of health-promoting properties of gluten-free pseudocereals
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
05
Opis fizyczny
s.29-33,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sady S.
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, Instytut Nauk o Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Sielicka-Rozynska M.
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, Instytut Nauk o Jakości, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/65.2021.5.6
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-974e73d7-97a8-47cd-94aa-1e109cf84cad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.