Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2018
|
66
|
07
|
Tytuł artykułu
O piekarstwie, tradycji, rzemiośle i etyce - rozmowa z Bogdanem Smolorzem, biopiekarzem
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Smolorz Bogdan wywiad
piekarze
piekarstwo
rzemioslo
zawod piekarza
pieczywo
chleb
wypiek chleba
tradycje
produkty tradycyjne
etyka biznesu
etyka zawodowa
etyka informacji
profesjonalizm
jakosc produkcji
jakosc produktu
pozyskiwanie klientow
informacja konsumencka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-20,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9730fcdb-cf1d-4aef-b6e2-79cd9546adc4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.