PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 01 |

Tytuł artykułu

Korzyści organizacyjnego łączenia zakładów spożywczych o różnych technologiach produkcji. Wytyczne do analizy

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Vygody iż organizacionnogo ob.’edinenija zavodov pishhevojj promyshlennosti s raznymi tekhnologijami proizvodstva. Ukazanija dlja analiza
EN
Organizational advantages resulting from merging food plants having different production proces systems
FR
Les avantages des l’association des usines alimentaries utilisant differentes technologies de production. Directive pour i’analyse
DE
Vorteile der organisatorischen Vereinignung von Lebensmittelindustriebetrieben mit verschiedenen Produktionsverffahren. Analysenhinweise

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

01

Opis fizyczny

s.5-7,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Przenysłu Mięsnego i Tłuszcowego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-96e2e89f-4ba0-46ae-8cf6-56b177fd6d4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.