Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Złoty medal międzynarodowy Wystawy Wynalazków "Archimedes" w Moskwie dla Morskiego Instytutu Rybackiego - Instytutu Państwowego i Politechniki Koszalińskiej
(
Dutkiewicz D.
)
artykuł:
Inwestycje w odnawialne żródła energii, a ochrona środowiska przyrodniczego
(
Smuga-Kogut M.
)
artykuł:
Energooszczędne przetwarzanie ziarna kukurydzy
(
Grochowicz J.
,
Zawislak K.
)
artykuł:
Kierunki i specjalizacje kształcenia w zakresie nauk rolniczych na Politechnice Koszalińskiej
(
Diakun J.
)
artykuł:
Nowoczesna edukacja i odnawialne źródła energii dla regionu wyszechradzkiego
(
Smuga-Kogut M.
,
Reiter E.
)
artykuł:
Porównanie metod oceny stopnia umycia powierzchni produkcyjnych w systemie CIP
(
Piepiorka-Stepuk J.
)
artykuł:
Zmiany masy w trakcie produkcji wędzonek metodami tradycyjnymi
(
Sobczak P.
,
Mazur J.
,
Zawislak K.
,
Panasiewicz M.
)
artykuł:
Klasyfikacja wyposażenia do przetwórstwa ryb i innych hydrobiontów na tle cech podziału maszyn i aparatów przetwórstwa spożywczego
(
Marciniak M.
,
Cyberny R.
)
artykuł:
Prof. dr hab. inż. Józef Grochowicz, dr h. c. Politechniki Koszalińskiej, honorowy prezes Polskiego Towarzystwa Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "SPOMASZ"
(
Andrejko D.
,
Zawislak K.
)
artykuł:
Optikoehlektronnaja sistema dlja izmerenija morfometricheskikh parametrov ryby prjamym metodom
(
Fatychov J. A.
,
Ageev O. V.
,
Dutkiewicz D.
)
artykuł:
Kompleksowe rozwiązania firmy Mega Sp. z o.o. w przetwórstwie owocowo-warzywnym
(
Lech N.
)
artykuł:
Wpływ przechowywania zup w termoporcie na ich jakość sensoryczną
(
Czaeniecka-Skubina E.
,
Lewandowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.