Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
4
|
Tytuł artykułu
Próba oceny funkcjonowania układów organizacyjnych i podstawowych aktów prawnych w gastronomii w warunkach reformy gospodarczej
Autorzy
Dietkow M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sytuacja gospodarcza
Polska
zmiany gospodarcze
reformy
funkcjonowanie przedsiebiorstw
uslugi gastronomiczne
oplacalnosc
spozycie alkoholu
wychowanie w trzezwosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
4
Opis fizyczny
s.4
Twórcy
autor
Dietkow M.
Zakład Naukowo-Badawczy COBR-PGiAS w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-96a69ef2-2c35-4f3a-bdf9-3806dbc87ec5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.