Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1963
|
14
|
1
|
Tytuł artykułu
Zawartość potasu w owocach czarnej porzeczki
Autorzy
Bogdanski K.
,
Dabrowska M.
,
Bogdanska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie kalija v fruktakh chernojj smorodiny
EN
Potassium content in black currants
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
owoce
porzeczki czarne
potas
zawartosc potasu
witamina C
zawartosc witaminy C
EN
fruit
black currant
potassium
potassium accumulation
vitamin C
vitamin content
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1963
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
s.93-95,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bogdanski K.
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego i Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Dabrowska M.
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego i Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Bogdanska H.
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego i Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-96933937-3a8b-438e-b3c0-a876c7e2db78
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.