Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Societatis Botanicorum Poloniae
2019
|
88
|
2
|
Tytuł artykułu
The frst contribution to the ethnobotany of inland Dalmatia: medicinal and wild food plants of the Knin area, Croatia
Autorzy
Varga F.
,
Solic I.
,
Dujakovic M.J.
,
Luczaj L.
,
Grdisa M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Societatis Botanicorum Poloniae
Rocznik
2019
Tom
88
Numer
2
Opis fizyczny
Article 3622 [20p.], fig.ref.
Twórcy
autor
Varga F.
Department of Seed Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Zagreb, Svetosimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia
Centre of Excellence for Biodiversity and Molecular Plant Breeding (CoE CroP-BioDiv), Svetosimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia
autor
Solic I.
Department of Seed Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Zagreb, Svetosimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia
autor
Dujakovic M.J.
Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation, Put Duilova 11, 21000 Split, Croatia
autor
Luczaj L.
Department of Botany, Faculty of Biotechnology, University of Rzeszow, Pigonia 1, 35-310 Rzeszow, Poland
autor
Grdisa M.
Department of Seed Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Zagreb, Svetosimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia
Centre of Excellence for Biodiversity and Molecular Plant Breeding (CoE CroP-BioDiv), Svetosimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5586/asbp.3622
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9676f41e-0e1a-4b00-98e9-e97530bb6893
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.