Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
09
|
Tytuł artykułu
Jesień na talerzu
Autorzy
Tabak H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sezon jesienny
gastronomia
gastronomia sezonowa
gastronomia hotelowa
hotel Hilton Garden Inn Krakow Airport
restauracje hotelowe
karty menu
produkty sezonowe
dynia
pasternak
owoce lesne jadalne
grzyby
mieso gesie
dziczyzna
mieso z jelenia
poledwica
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
09
Opis fizyczny
s.32-33,fot.
Twórcy
autor
Tabak H.
Hotel Garden Inn Kraków Airport, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-962af320-1b0a-4d4b-b735-53df87329a65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.