Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Turystyka i Rozwój Regionalny
2021
|
15
|
Tytuł artykułu
Motywy wyboru szlaków kulinarnych zrzeszonych w konsorcjum „Polskie Szlaki Kulinarne” i ich rozpoznawalność wśród turystów
Autorzy
Krzyzanowska K.
,
Wawrzyniak S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Motives for choosing culinary routes associated in the consortium “Polskie Szlaki Kulinarne” and their recognition among tourists
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Turystyka i Rozwój Regionalny
Rocznik
2021
Numer
15
Opis fizyczny
s.81-91,bibliogr.
Twórcy
autor
Krzyzanowska K.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Wawrzyniak S.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/TIRR.2021.15.8
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9617359a-82a1-4837-9b06-c3d6c7140127
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.