PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 23 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of mycorrhization and variety on the chemical composition and antioxidant activity of sea buckthorn berries

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

2

Opis fizyczny

p.673-684,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Agronomy, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Szczecin, Poland
autor
  • Department of Pig Breeding, Animal Nutrition and Food, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Szczecin, Poland
  • Department of Plant Physiology and Biochemistry, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-95e86ebe-7e29-4f01-ae9d-0d378b43698c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.