Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2020
|
12
|
Tytuł artykułu
Ekologiczne mięso - produkcja i jakość
Autorzy
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
EN
Organic meat - production and quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2020
Numer
12
Opis fizyczny
s.24-28,rys.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Instytut Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Hac-Szymanczuk E.
Instytut Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-95d31710-dd73-4d3a-a963-2b074218ca94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.