Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
08
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka wybranych mlek fermentowanych
Autorzy
Kusio K.
,
Solowiej B.
Warianty tytułu
EN
Charakteristics of selected fermented milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko
mleko fermentowane
napoje mleczne fermentowane
jogurt
maslanka
mleko kwasne
kefir
kumys
dieta
mikroflora
mleko acydofilne
wlasciwosci odzywcze
zywnosc probiotyczna
Bifidobacterium
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
08
Opis fizyczny
s.33-38,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kusio K.
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. Św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
autor
Solowiej B.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-95b3f6f4-09b7-4505-8874-b2609ab3e6aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.