Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2012
|
60
|
02
|
Tytuł artykułu
Substancje słodzące w produktach spożywczych
Autorzy
Miskiewicz K.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
,
Nebesny E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
substancje slodzace
klasyfikacja
asortyment
dodatki do zywnosci
akty prawne
ustawy
rozporzadzenia
srodki slodzace syntetyczne
srodki slodzace naturalne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
02
Opis fizyczny
s.58-59,tab.,fot.
Twórcy
autor
Miskiewicz K.
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Rosicka-Kaczmarek J.
autor
Nebesny E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-95a8a37e-f0eb-4eb6-a88a-615c3298d44f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.