PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1990 | 25 | 11 |

Tytuł artykułu

Wpływ techniki mrożenia kombinowanego na poprawę jakości mrożonych kalafiorów. Część II

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

25

Numer

11

Opis fizyczny

s.13-16,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
  • Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-957f779d-8b47-437f-aeaa-d551a4ba3202
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.