Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Effect of rye bread enriched in green tea extract on body weight gain, visceral fat contents and lipid absorption in rats
Autorzy
Bajerska J.
,
Mildner-Szkudlarz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
rye bread
green tea
plant extract
body weight gain
visceral fat
fat content
lipid
absorption
rat
obesity
functional food
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.102-103
Twórcy
autor
Bajerska J.
Department of Human Nutrition and Hygiene, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60–624 Poznan, Poland
autor
Mildner-Szkudlarz S.
Institute of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60–624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-955a4d94-2b86-410b-ad20-c3fcc5e72dcc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.