PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 6 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ ekstruzji na stabilność przechowalniczą frakcji lipidowej mieszanek paszowych dla ryb

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The influence of extrusion on storage stability of lipid fractions in feedstuffs for fish

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

6

Numer

2

Opis fizyczny

s.3-7,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Doświadczalna 50A, 20-280 Lublin
autor
  • Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Doświadczalna 50A, 20-280 Lublin

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9542b23b-6b01-4e6e-b3ac-7bb4d61c4057
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.