Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Ekologia i Technika
Rocznik
2016
Tom
24
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wpływ wybranych dodatków na cechy jakościowe chrupek kukurydzianych
(
Mikolajczyk M.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju tłuszczu na cechy sensoryczne oraz twardość ciastek kruchych
(
Dabrowski G.
,
Skrajda M.
)
artykuł:
Technologiczne i ekologiczne aspekty wytwarzania elementów metodą Fused Deposition Modeling (FDM)
(
Marciniak D.
,
Kosciuszko A.
,
Wajer L.
,
Bielinski M.
)
artykuł:
Wpływ typu mąki na wybrane cechy jakościowe biszkoptów
(
Skrajda M.
,
Dabrowski G.
)
artykuł:
Nowy produkt - nowa jakość, czyli jak zaistnieć na turystycznym rynku międzynarodowym
(
Cichowska J.
)
artykuł:
Oddziaływanie farm wiatrowych na zdrowie człowieka w kontekście ochrony środowiska
(
Skoczylas B.
,
Brudnicki W.
,
Kirkillo-Stacewicz K.
,
Nowicki W.
,
Wach J.
,
Mikulska A.
)
artykuł:
Ultradzwiękowy młyn tarczowy w mikronizacji różnych surowców mineralnych oraz biomasy
(
Dudziak P.
,
Kluczynski T.
,
Najzarek Z.
,
Welnowski J.
)
artykuł:
Właściwości sorpcyjne i sensoryczne wybranych produktów dietetycznych na bazie płatków owsianych
(
Ruszkowska M.
,
Jozefczak A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.