Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
1988
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Technologiczne i żywieniowe aspekty występowania laktulozy w mleku i w produktach mleczarskich
Autorzy
Bednarski W.
,
Bednarski W.
,
Kowalewska-Piontas J.
,
Marek J.
Warianty tytułu
EN
Technological and nutritional aspects of lactulose presence in milk and dairy products
RU
Tekhnologicheskie aspekty i pitanija vystuplenija laktulozy v moloke i v molochnykh produktakh
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
laktuloza
wystepowanie
wlasciwosci fizjologiczne
mleko
przetwory mleczne
metoda spektometrii mas
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1988
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
s.226-231,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bednarski W.
Zakład Ogólnej Technologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bednarski W.
autor
Kowalewska-Piontas J.
autor
Marek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-951472fa-bbb6-4fe1-a60a-719543683ad9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.