Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2015
|
69
|
05
|
Tytuł artykułu
Apetyt na wieprzowinę
Autorzy
Przybylski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
swiat
Unia Europejska
stan obecny
spozycie
producenci
perspektywy rozwoju
przemysl miesny
jakosc produktu
wielkopolska wieprzowina zlotnicka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
05
Opis fizyczny
s.16-17,rys.,fot.
Twórcy
autor
Przybylski W.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-94838110-817d-4023-8eab-dd517935de68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.