Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Żywienie przyzakładowe pracowników handlu w ocenie przedsiębiorstw i spółdzielni (II)
(
Zwolinska E.
,
Modlinska D.
,
Myslinska C.
)
artykuł:
Nowe aspekty działalności stołówek w kraju i RFN
(
Malinowska I.
,
Frybes I.
)
artykuł:
U progu letniego sezonu wczasowego 1981
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Zestawy kociołków przechylnych
(
Bilski Z.
)
artykuł:
Zaopatrzenie rynku w żywność w 1981 r.
(
Dabkowski Z.
)
artykuł:
Jadłospisy obiadowe i ich wartość odżywcza oraz masa porcji (II)
artykuł:
Serce w rondelku
(
Teyszerski R.
)
artykuł:
Ocena akceptacji wybranych posiłków obiadowych
(
Lis A.
,
Dyczkowska U.
)
artykuł:
Ocena jakości wybranych soków produkowanych dla dzieci
(
Gronowska-Senger A.
,
Mikolajczyk Z.
)
artykuł:
Nowoczesne urządzenia do obróbki termicznej
(
Janicka M.
)
artykuł:
Podobieństwa win
(
Zatorski S.
)
artykuł:
Efektywność zużycia energii w wybranych barach szybkiej obsługi w Warszawie
(
Wojdalski J.
,
Biedrzycki K.
,
Neryng A.
,
Ratajczak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.