Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
World Scientific News
2019
|
135
|
Tytuł artykułu
Characterization of bioplastic packaging from tapioca flour modified with the addition of chitosan and fish bone gelatin
Autorzy
Susilawati
,
Rostini I.
,
Pratama R.I.
,
Rochima E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
World Scientific News
Rocznik
2019
Tom
135
Opis fizyczny
p.85-98,fig.,ref.
Twórcy
autor
Susilawati
Faculty of Fisheries and Marine Sciences, Padjadjaran University, West Java, Indonesia
autor
Rostini I.
Faculty of Fisheries and Marine Sciences, Padjadjaran University, West Java, Indonesia
autor
Pratama R.I.
Faculty of Fisheries and Marine Sciences, Padjadjaran University, West Java, Indonesia
autor
Rochima E.
Faculty of Fisheries and Marine Sciences, Padjadjaran University, West Java, Indonesia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-93ed79f2-0bb8-4334-8bc1-23c2f9685fc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.