Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
06
|
Tytuł artykułu
Możliwości wykorzystania różnych mąk w produkcji makaronów bezglutenowych
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
EN
Possibilities to use various flours in gluten-free pasta production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
przetworstwo zbozowe
makarony
makarony bezglutenowe
produkty bezglutenowe
surowce makaronowe
maka ryzowa
maka gryczana
maka kukurydziana
makaron sojowy
maka jaglana
maka z szarlatu
dodatki do zywnosci
zamienniki glutenu
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
06
Opis fizyczny
s.15-16
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-93d6b6a9-dbff-462a-aa80-5a5ddab0bf5a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.