Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2012
|
60
|
05
|
Tytuł artykułu
Kultury starterowe do produkcji pieczywa
Autorzy
Slowik E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
wypiek pieczywa
spulchniacze
bakterie kwasu mlekowego
kultury starterowe
drozdze piekarskie
mikroflora zywnosci
fermentacja ciasta
kwas mlekowy
technologia produkcji
fermentacja kwasna
pieczywo
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
05
Opis fizyczny
s.18,20,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Slowik E.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-936fc878-2fca-4e3c-b82d-92cf8630e4ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.