Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2013
|
415
|
Tytuł artykułu
Ocena ryzyka zdrowotnego w zakładach gastronomicznych na wybranych przykładach
Autorzy
Czarnecka-Skubina E.B.
Warianty tytułu
EN
Health risk assessment in catering establishments based on the selected examples
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
potrawy
zapewnienie jakosci
zapewnienie bezpieczenstwa
aspekty higieniczne
konsumenci
ryzyko zdrowotne
ocena ryzyka
zagrozenia chemiczne
zagrozenia higieniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2013
Numer
415
Opis fizyczny
s.1-247,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czarnecka-Skubina E.B.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywienia, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9361b543-cc2e-4ce6-9ccc-018604e289c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.