Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Primitivo z Apulii
(
winny maniak
)
artykuł:
Możliwości w zakresie stosowania substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
(
Lewancka J.
)
artykuł:
Przemysł mięsny bazą surowcową przemysłu farmaceutycznego
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Sympozjum Euro-PAN
artykuł:
Zwyczaje i nakazy spożywania mięsa w różnych religiach
(
Zin M.
,
Mroczek J. R.
)
artykuł:
Możliwości kształtowania barwy produktów mięsnych
(
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
Występowanie Listeria monocytogenes w produktach mięsnych i rybnych na terenie monitorowanym przez ZHW w Olsztynie w latach 2016-2017
(
Tyszka E.
,
Mituniewicz T.
)
artykuł:
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
artykuł:
Oryginalne nazwy produktów mięsnych
(
Zielinski R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.