Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2023
Tom
66
Numer
2(367)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2(367)
artykuł:
Effect of shorter or longer exposure to artificial lighting of pregnant mink (Neovison vison) on their reproductive performance
(
Felska-Blaszczyk L.
)
artykuł:
Genetic aspects of lactose synthesis in dairy cattle
(
Spiewak M.
,
Kowalewska I.
,
Czerniawska-Piatkowska E.
)
artykuł:
Nutritional problems of large and giant breed dogs. Part II. Adult dogs
(
Kepinska-Pacelik J.
,
Biel W.
)
artykuł:
Monitoring proposal of the red swamp crayfish Procambarus clarkii (Girard, 1852)
(
Wroblewski P.
)
artykuł:
Molecular diagnostic tests identifying carriers of SLC3A1 and SLC7A9 gene mutations causing cystinuria in domestic cat-in silico analysis
(
Kaluska J.
,
Grzegrzolka B.
,
Gruszczynska J.
)
artykuł:
Natural and habitat conditions of medow communities in the Northern Polder in the “Ujście Warty” National Park
(
Grzelak M.
,
Majrzak L.
,
Gawel E.
,
Idziak R.
)
artykuł:
The effect of share of components in the mixture and harvest date on calcium and magnesium content of mixtures of field pea and spring triticale in sustainable agriculture
(
Gorski R.
,
Plaza A.
)
artykuł:
Grain yield and morphological characteristics of spring triticale plants as affected by cultivar as well as multinutrient fertiliser type and rate
(
Rzazewska E.
,
Gasiorowska B.
)
artykuł:
Effect of lactation number and average daily milk yield in complete lactation on the dry period length of polish holstein- friesian cows
(
Salamonczyk E.
)
artykuł:
The proposal for monitoring of Xenopus tropicalis (GRAY, 1864) in West Africa
(
Stojak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.