Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2013
|
40
|
2
|
Tytuł artykułu
Określenie stopnia uciążliwości nawozów organicznych dla środowiska glebowego i wodnego
Autorzy
Krawczyk W.
,
Walczak J.
,
Paraponiak P.
,
Dabrowska-Wieczorek M.
,
Herbut E.
Warianty tytułu
EN
Determining the burden of organic fertilizers on the soil and water environment
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
nawozy
nawozy organiczne
obornik
gnojowka bydleca
grunty orne
uzytki zielone
srodowisko glebowe
srodowisko wodne
amoniak
emisja gazow
uciazliwosc dla srodowiska
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2013
Tom
40
Numer
2
Opis fizyczny
s.209-226,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krawczyk W.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Walczak J.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Paraponiak P.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Dabrowska-Wieczorek M.
Zakład Doświadczalny, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Kołbacz Sp. z o.o., 74-106 Stare Czarnowo
autor
Herbut E.
Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9263a927-c912-4ec5-aafe-ff752cdf7b81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.