Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2008
|
46
|
03
|
Tytuł artykułu
Konieczność poprawy jakości mięsa wieprzowego
Autorzy
Eckert R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
produkcja zwierzeca
tusze wieprzowe
miesnosc
mieso wieprzowe
jakosc
ocena jakosci
wady miesa
poprawa jakosci
praca hodowlana
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2008
Tom
46
Numer
03
Opis fizyczny
s.44-47,rys.,fot.
Twórcy
autor
Eckert R.
Instytut Zootechniki w Krakowie - Państwowy Instytut Badawczy, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-923e92be-d49b-4d8c-919b-1083a1998ba8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.