PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 22 | 3 |

Tytuł artykułu

The correlation between slaughter value and quality and basic chemical composition of meat in PEN AR LAN fatteners

Warianty tytułu

PL
Zależność między cechami użytkowności rzeźnej a cechami jakości i składem chemicznym mięsa tuczników PEN AR LAN

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

3

Opis fizyczny

p.191-198,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Livestock Products Evaluation, Faculty of Biotechnology and Animal Breeding, Agricultural University in Szczecin, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Livestock Products Evaluation, Faculty of Biotechnology and Animal Breeding, Agricultural University in Szczecin, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Livestock Products Evaluation, Faculty of Biotechnology and Animal Breeding, Agricultural University in Szczecin, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland
autor
  • Department of Livestock Products Evaluation, Faculty of Biotechnology and Animal Breeding, Agricultural University in Szczecin, Dr Judyma 24, 71-460 Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-92304edf-b664-4707-bc60-cca54ca7a2f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.