Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2012
|
2
|
Tytuł artykułu
Świat ciast. Ciasta półfrancuskie
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciasto polfrancuskie
ciasta polfrancuskie drozdzowe
ciasta polfrancuskie smietanowe
ciasta polfrancuskie serowe
technologia produkcji
receptury
procesy produkcyjne
obwarzanki
precle
rogale
asortyment
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2012
Numer
2
Opis fizyczny
s.32-33,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
autor
Kubiak M. S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9213d1cd-a9ff-4ad3-b276-4e47e0fcc475
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.