Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1991
|
38
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Naturalne związki ograniczające wartość odżywczą niektórych warzyw
Autorzy
Lisiewska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Estestvennye cvjazi ogranichajushhie pitatel'nuju cennost' nekotorykh ovoshhejj
EN
Natural compounds reducing nutritive value of some vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1991
Tom
38
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.69-79,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lisiewska Z.
Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9203ce89-c535-4dde-81bc-60e935478ced
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.