PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 38 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Naturalne związki ograniczające wartość odżywczą niektórych warzyw

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Estestvennye cvjazi ogranichajushhie pitatel'nuju cennost' nekotorykh ovoshhejj
EN
Natural compounds reducing nutritive value of some vegetables

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

1-2

Opis fizyczny

s.69-79,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9203ce89-c535-4dde-81bc-60e935478ced
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.