Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1969
|
13
|
02
|
Tytuł artykułu
Rototerm - nowość w technologii suszenia makaronu
Autorzy
Kruszewski E.S.
Warianty tytułu
RU
Rototerm - novoe v tekhnologii sushki makaronov
EN
Rototerm - a novelty in the technology of drying paste
FR
Le "Rototerm" - une nouveaute en technologie de sechage des pates alimentaires
DE
"Rototerm" - eine Neuigkeit in der Trocknungstechnologie von Teigwaren
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1969
Tom
13
Numer
02
Opis fizyczny
s.63-64,rys.,fot.
Twórcy
autor
Kruszewski E.S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91dc37f2-4f2d-4e43-b4b2-080ce38e3862
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.