Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2009
|
8
|
Tytuł artykułu
Wpływ czasu kutrowania farszu z błonnikiem ziemniaczanym na jakość parówek
Autorzy
Slowinski M.
,
Filipczak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kutrowanie
farsze
blonnik ziemniaczany
jakosc
parowki
wyniki badan
metody badan
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Numer
8
Opis fizyczny
s.22-25,tab.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Zakład Technologii Mięsa, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Filipczak A.
Zakład Technologii Mięsa, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91b6bebe-e929-4b58-bac4-e6259fa7687f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.