Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1989
|
22
|
2
|
Tytuł artykułu
Zawartość azotanów i azotynów w świeżej i mrożonej kapuście brukselskiej
Autorzy
Lisiewska Z.
,
Kmiecik W.
Warianty tytułu
RU
Soderzhimost' nitratov i nitritov v svezhejj i morozhenojj brjussel'skojj kapuste
EN
Nitrates and nitrites content in fresh and frozen Brussels sprouts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1989
Tom
22
Numer
2
Opis fizyczny
s.115-120,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lisiewska Z.
Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Podłużna 3, 30-239 Kraków
autor
Kmiecik W.
Zakład Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, Akademia RolniczA w Krakowie, ul.Podłużna 3, 30-239 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91b2d13a-fda4-4307-b615-5c1558befe6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.