Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Konsumpcja artykułów mięsnych w 2010 roku i jej uwarunkowania
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Niech jagnięcina zagości na polskich stołach - namawia Roman Niżnikowski, przewodniczący komisji zarządzającej Funduszem Promocji Mięsa Owczego, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Zawartość soli w przetworach mięsnych
(
Makala H.
)
artykuł:
Urządzenie do wydajnej klasyfikacji tusz wieprzowych ciepłych i wychłodzonych
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Pieczenie - wyrób i wartość odżywcza
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Białka zwierzęce w produktach ekstrudowanych
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Zakłady mięsne Nowak cenione od 20 lat
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Hodowla bydła mięsnego
(
Wojcik P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.