PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2015-2016 | 4 |

Tytuł artykułu

Szynka pieczona w chlebie. Specjał z północno-zachodniego Mazowsza

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Bread roasted ham. A specialty of the north-eastern Mazowsze
DE
Schinken im Brotteig gebacken. Spezialitat aus nordwestlichen Masowien

Języki publikacji

PL EN DE

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

s.8-10,fot.

Twórcy

autor
  • Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-91511fbb-c174-407f-ae54-b4b6e7e93cd3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.