Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1990
|
41
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Intensywność wytwarzania hemolizyn i lecytynazy przez szczepy Bacillus cereus wyizolowane z żywności
Autorzy
Stec E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The intensity of production of hemolysin and lecithinase by Bacillus cereus strains isolated from food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
aktywnosc hemolityczna
Bacillus cereus
zatrucia pokarmowe
hemolizyny
lecytyna
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1990
Tom
41
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.194-199,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stec E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-911600ed-d1cd-44a3-8683-33e05f1ce11e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.