Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1981
|
35
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Porównanie energochłonności w przygotowywaniu posiłków
Autorzy
Budny J.
,
Domurat L.
,
Maruszak Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
przyrzadzanie posilkow
energochlonnosc
metody pomiarow
zuzycie energii elektrycznej
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.6,tab.
Twórcy
autor
Budny J.
autor
Domurat L.
autor
Maruszak Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-91021697-c3ea-4954-b6c4-d48322035b3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.