Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Jakość mięsa świń ubijanych bezpośrednio po transporcie lub po całonocnym wypoczynku
Autorzy
Hammermeister A.
,
Michalska G.
,
Kapelanski W.
,
Grajewska S.
Warianty tytułu
EN
Meat quality in pigs slaughtered immediately after tansport or after the overnaight lairage
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
tuczniki
postepowanie przedubojowe
mieso wieprzowe
jakosc
odczyn miesa
wyciek miesniowy
wyciek naturalny
wodochlonnosc
barwa miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.103-104
Twórcy
autor
Hammermeister A.
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Wydział Zootechniczny, Akademia Techniczno Rolnicza w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz
autor
Michalska G.
autor
Kapelanski W.
autor
Grajewska S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-90333f8e-ec75-47e7-a4b5-035d342431be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.