PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 38 | 3 |

Tytuł artykułu

Influence of temperature and duration of pyrolysis process on calorific value of cereal straw biochar and dust explosive index

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

3

Opis fizyczny

p.267-278,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Bioenergetics, Food Analysis and Microbiology, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Science, Rzeszów University, Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics, Food Analysis and Microbiology, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Science, Rzeszów University, Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics, Food Analysis and Microbiology, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Science, Rzeszów University, Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics, Food Analysis and Microbiology, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Science, Rzeszów University, Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics, Food Analysis and Microbiology, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Science, Rzeszów University, Ćwiklińskiej 2D, 35-601 Rzeszów, Poland
autor
  • Institute of Technology and Life Sciences, National Research Institute, Falenty, Al. Hrabska 3, 05-090 Raszyn, Poland
  • Institute of Technology and Life Sciences, National Research Institute, Falenty, Al. Hrabska 3, 05-090 Raszyn, Poland
  • Pomology, Nursery and Enology Department, University of Life Sciences in Lublin, Głęboka 28, 20-400 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9028f035-d4a9-40f3-a763-60a8723bb1c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.