Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1967
|
16
|
02
|
Tytuł artykułu
Baktofugacja
Autorzy
Hattowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
mleko surowe
mleko spozywcze
mleko serowarskie
higiena mleka
jakosc mleka
jakosc mikrobiologiczna
bakterie kwasu mlekowego
baktofugacja
pasteryzacja
wirowki mleczarskie
wirowki odtluszczajace
wirowanie
oczyszczanie mechaniczne
Instytut Przemyslu Mleczarskiego
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1967
Tom
16
Numer
02
Opis fizyczny
s.22-23
Twórcy
autor
Hattowska H.
Zakład Mikrobiologii Instytutu Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9021f0ca-b265-4938-86e2-31df293f29a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.