Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2016
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.)
Autorzy
Zlotek U.
,
Karas M.
,
Gawlik-Dziki U.
,
Szymanowska U.
,
Baraniak B.
,
Jakubczyk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
p.281-288,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zlotek U.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Karas M.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Gawlik-Dziki U.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Szymanowska U.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Baraniak B.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Jakubczyk A.
Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1 7306/J.AFS.2016.3.27
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8fb5ec20-da8d-489f-9cd1-b4b3df494767
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.