Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2017
|
04
|
Tytuł artykułu
Brunost - ser, który nie jest serem
Autorzy
Bohdziewicz K.
Warianty tytułu
EN
Brunost - cheese, which is not cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
Skandynawia
przetwory mleczne
potrawy narodowe
ser Brunost
sklad chemiczny
serwatka
mleko
smietanka
procesy technologiczne
ser Julebrunost
ser Gudbrandsdalsost
ser Flotemysost
ser Millom Brunost
ser Lettere Gudbrandsdalsost
ser Lettere Flotemysost
ser Ekte Geitost
ser Heidal
ser Misvaerost
ser Bestemorost
ser Innherrdost
ser Stolstype Ekte Geitost
ser Gudbrand
ser Flotemys
ser Sjokobrun
asortyment
sery brazowe
potrawa brunost
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2017
Numer
04
Opis fizyczny
s.16-19,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bohdziewicz K.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8fb054a1-d85d-4732-8dd3-8eb534c16045
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.