Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
596
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
596
artykuł:
Research on the quality of baker’s yeast enriched with chromium
(
Lipinska E.
,
Blazejak S.
,
Piwowarek K.
,
Koczon P.
)
artykuł:
The role of biosurfactants in soil remediation
(
Manko-Jurkowska D.
,
Ostrowska-Ligeza E.
,
Gorska A.
,
Glowacka R.
)
artykuł:
The assesment of oxidative stability and melting characteristic of palm oil and cocoa butter
(
Ostrowska-Ligeza E.
,
Manko-Jurkowska d.
,
Brozio S.
,
Wirkowska-Wojdyla M.
,
Brys J.
,
Glowacka R.
,
Gorska A.
)
artykuł:
Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds
(
Smagowska E.
,
Jaworska D.
,
Przybylski W.
,
Wolosiak R.
,
Derewiaka D.
,
Nowicka K.
)
artykuł:
Quality evaluation of lipid fraction of millet groats (Panicum miliaceum L.)
(
Gorska A.
,
Glowacka R.
,
Manko-Jurkowska D.
,
Wirkowska-Wojdyla M.
,
Brys J.
,
Ostrowska-Ligeza E.
)
artykuł:
Influence of permeabilization on the catalytic activity of yeast cells Yarrowia lipolytica KKP 379 in the synthesis of plasticizer - dioctyl adipate
(
Malajowicz J.
,
Waclawek W.
,
Try S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.