Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rada: Rolnictwo, Aktualności, Doradztwo, Analizy. Miesięcznik Wojewódzkiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Bratoszewicach
2013
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Odmiany zbóż ozimych
Autorzy
Janczak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rolnictwo
produkcja roslinna
woj.lodzkie
rok 2013
zboza
zboza ozime
Lista Odmian Zalecanych
pszenica ozima
pszenica ozima Bamberka
pszenica ozima Ludwig
pszenica ozima Natula
pszenica ozima Nutka
pszenica ozima Skagen
pszenica ozima Smuga
pszenica ozima Tonacja
pszenica ozima Wydma
pszenica ozima Zyta
pszenica ozima KWS Ozon
pszenica ozima Mewa
pszenica ozima Muszelka
jeczmien ozimy
jeczmien ozimy Epoque
jeczmien ozimy Karakan
jeczmien ozimy Laverda
jeczmien ozimy Souleyka
zyto ozime
zyto ozime Dankowskie Amber
zyto ozime Dankowskie Diament
zyto ozime Domir
zyto ozime Stanko
zyto ozime Brasetto
zyto ozime SU Drive
zyto ozime Minello
zyto ozime Palazzo
zyto ozime Visello
pszenzyto ozime Borwo
pszenzyto ozime Mikado
pszenzyto ozime Aliko
pszenzyto ozime Borowik
pszenzyto ozime Fredro
pszenzyto ozime Pawo
pszenzyto ozime Pizarro
pszenzyto ozime Todan
pszenzyto ozime Tulus
pszenzyto ozime Witon
charakterystyka odmian
Wydawca
-
Czasopismo
Rada: Rolnictwo, Aktualności, Doradztwo, Analizy. Miesięcznik Wojewódzkiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Bratoszewicach
Rocznik
2013
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.8-9
Twórcy
autor
Janczak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8fa30fd1-4f8f-4464-be52-129282ab8221
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.