Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ciasto pszenne - wytwarzanie i metody badań
(
Dziki D.
,
Siastala M.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Wiktor Obuchowski, prof. zw.
(
Michniewicz J.
)
artykuł:
Uwarunkowania wymrażania ciasta w technologii odroczonego wypieku
(
Diakun J.
,
Kopec A.
,
Szczepanska K.
)
artykuł:
Opracowanie technologii produkcji chleba chrupkiego z pszenżyta, jako nośnika substancji bioaktywnych
(
Obuchowski W.
,
Szwengiel A.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Kmiecik D.
,
Luczak A.
)
artykuł:
Badanie przydatności mąki i śruty pszenżytniej, jako surowców do produkcji chleba
(
Mierzejewska S.
,
Bac A.
,
Kopec A.
,
Jaroszewicz E.
,
Piepiorka-Stepuk J.
)
artykuł:
Normalizacja w piekarstwie
(
Rozylo R.
)
artykuł:
Granulacja i jakość mąki graham
(
Sadkiewicz J.
,
Flizikowski J.
)
artykuł:
Konferencja Naukowo-Techniczna - IV Międzynarodowa: Jakość mąki, pieczywa, priduktów regionalnych
(
Sadkiewicz J.
)
artykuł:
Postęp w Inżynierii Żywności 2015
(
Podgajny S.
)
artykuł:
Polagra Food, Polagra Gastro, Polagra Tech
(
Swiderska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.