Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2012
|
2
|
Tytuł artykułu
Pieczywo pszenne z dodatkiem błonnika wypieczone technologią odroczonego wypieku
Autorzy
Borczak B.
,
Sikora E.
,
Kapusta-Duch J.
,
Sikora M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
technologia produkcji
pieczywo pszenne
dodatki do zywnosci
blonnik pokarmowy
wypiek pieczywa
wypiek odroczony
indeks glikemiczny
zywienie czlowieka
choroby czlowieka
choroby metaboliczne
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Numer
2
Opis fizyczny
s.43-44,46,fot.
Twórcy
autor
Borczak B.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Sikora E.
autor
Kapusta-Duch J.
autor
Sikora M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8f1654ee-750a-4bb0-89f7-03e5b244a10f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.