Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2021
|
75
|
05
|
Tytuł artykułu
Ostryż barwierski (Curcuma longa L.) - źródło kurkuminy, wykorzystanie w przemyśle spożywczym i medycynie
Autorzy
Kepinska-Pacelik J.
,
Biel W.
Warianty tytułu
EN
Turmeric (Curcuma longa L.) - source of curcumin, use in the food industry and medicine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
05
Opis fizyczny
s.25-28,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kepinska-Pacelik J.
Katedra Nauk o Zwierzętach Monogastrycznych, Zakład Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Biel W.
Katedra Nauk o Zwierzętach Monogastrycznych, Zakład Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/65.2021.5.5
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8f16365f-4fd8-4cd1-922d-9f7b0e933ee8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.